Casa entre alzines

Localització  Mas Llunés, Bescanó. Girona. En projecte.

Arquitectes  Atheleia Arquitectura / Salvador Tarradas

Col·laboradors  Cristina Franco, Ramon Soler, Quim Gallart, José Roldán

Estructura  Blázquez-Guanter

Fotografia  

 

Ens trobem al punt més alt de Mas Llunés, enmig d’un bosc d’alzines, des d’on dominem les vistes cap a la plana del Gironès i les Guilleries. La casa és un prisma orientat a sud i a oest, fragmentat per dos patis que augmenten la complexitat del prisma inicial i permeten fer entrar el bosc a l’interior. Una construcció modular envoltada per una pell metàl·lica que vibra i dialoga amb el paisatge, donant la sensació de seguretat a la nit, i que s’obre completament durant el dia, convertint el bosc d’alzines en la nostra casa.

Salvador Tarradas i Fossoul, MBArch at Barcelona School of Architecture (ETSAB-UPC)
Arquitecte Col·legiat 59209 - Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya

arquitectura@atheleia.com
Peralada - Olot - Barcelona

Instagram Atheleia Arquitectura Linked In Salvador Tarradas Fossoul

Todos los derechos reservados - Atheleia Arquitectura